Öljysäiliön poistot 

Säiliöhepo Oy tekee vanhojen öljysäiliöiden käytöstä poistoja. Asiantunteva öljytiimimme tarkastaa, sekä tarvittaessa poistaa vanhat öljysäiliöt käytöstä niiden poistoista määrättyjen säännösten mukaisesti.

Öljysäiliön käytöstä poistosta saa OKT-asukas kotitalousvähennystä verotuksessa siihen liittyvästä työn osuudesta. Säiliöhepo laskee ja täyttää kotitalousvähennysdokumentit työn osuudesta asiakkailleen valmiiksi.


Öljysäiliön maasta poisto on luvanvaraista työtä ja sen voi tehdä vain siihen valtuutettu yritys. Käytöstä poistettava säiliö on ennen poistoa puhdistettava ja tyhjennettävä öljystä ja öljyisestä jätteestä. Säiliön öljypitoiset jätteet toimitetitaan Säiliöhepon toimesta jatkokäsittelyyn ongelmajätekäsittelyyn.

Öljysäiliön maasta poisto hinta pitää sisällään, että Säiliöhepo laatii kiinteistön omistajalle virallisen pöytäkirjan, joka toimitetaan myös paikallisille paloviranomaisille.

Kuntakohtaisest ympäristömääräykset saattavat velvoittaa kiinteistön omistajaa poistamaan öljysäiliö kokonaan maasta. Ennen säiliön poistoa tämä asia selvitetään kyseisin viranomaistahon kanssa erikseen.

 

Sisätiloisssa olevan öljysäiliön poisto voidaan tehdä purkamalla. Näin vapautuu myös kiinteistöön paljon lisätilaa, mihin voidaan asentaa uusi öljysäiliö, tai miettiä sitä uuden lämmitysenergiaratkaisun sijoituspaikaksi.

 

Pyydä oman kiinteistösi öljysäiliön käytöstä poistosta meiltä tarjous

 

Pyydä tarjous tästä!