Homeenpoisto ja desinfiointi 

Säiliöhepo suorittaa homeenpoistot ja desinfioinnit erilaisille kiinteistöille asianmukaisilla menetelmillä Etelä-Suomen alueella. Mikäli olet OKT-asukas ja etsit homeenpoistajaa asumuksestasi saat työn osuudesta kotitalousvähennystä.


Homeenpoisto ja desinfiointi ovat toimenpiteitä jotka suoritetaan aina molemmat riippumatta kiinteistöstä löydetystä homeongelmasta. Aina kun hometta sisältävää pintaa löydetään se pitää poistaa ja ja yksinkertaisin ja tehokkain tapa on tehdä  homeenpoisto ja pinnan sekä ilman desinfiointi samanaikaisesti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pintojen desinfiointi

Materiaalien pinnat desinfioidaan märkäsumutuksella. Nykyaikaiset desinfiointiaineet eivät aiheuta henkilöiden terveydelle tai ympäristölle vaaraa. Ne jättävät turvallisen pinnoitteet jälkeensä joka estää jatkossa bakteerikasvustojen kuten homeen syntymisen. PIntojen desinfiointi estää:

  • bakteerit

  • virukset

  • sienet

  • homeet

Kun suoritetaan homeenpoisto ja desinfiointi, pitää muistaa tuhota myös mikrobit jotka ovat päässeet sisäilmaan prosessissa. Liiallisesta kosteudesta johtuvat sisäilmaongelmat eivät korjaannu itsestään. Homeenpoistosta ja desinfoinnista ei ole hyötyä jos itse ongelman aiheuttajaa ei rakennustekniikassa korjata kuntoon.

Pyydä homeepoistosta ja desinfioinnista tarjous

 

Pyydä tarjous tästä!